20.05.2024 08:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Кияни люблять річні кораблики

Найкращий відпочинок на Дніпрі:

1. Кататися на кораблі для прогулянок — 30%

2. Ходити на пляж — 25%

3. Ловити рибу у човні — 17%

4. Сидіти в кафе над Дніпром — 15%

5. Кататися на водних атракціонах — 14%

 

Андрій ДОМАНСЬКИЙ, телеведучий:

— Правильно! Краще не в Дніпрі, тому що вода залишає бажати кращого, і не під товщею води, а на Дніпрі, використовуючи чудові засоби! Можна запливати туди, куди не долітає птах, за визначенням Гоголя, пустувати, танцювати, ловити рибу – золоту, щоб виконувала бажання!.. Можна дивится в воду і бачити себе красивого, кидати камінці… Я одесит, там є філіал Дніпра – Чорне море, де лунає постійно: не запливати за буйки, буйки штовхаємо перед собою!..

Світлана СОРОКІНА, дизайнер капелюшків:

— Це дуже індивідуально! Молоді люди не можуть сидіти на одному місці і засмагати. Я сама люблю рух, подорожі, отримувати нову інформацію, оглядати історичні місця, дивовижні ландшафти… Якщо ж людина дуже стомилася на роботі, не відпочивала довго (в мене теж були такі періоди в житті), вона як медуза – харась на пляж і лежить. У кожної людини, звісно, свої життєві періоди. Моя дача знаходиться на воді, на Десні. Там є сад, за яким доглядаю, поливаю його. Моє хобі – ландшафтний дизайн, тому й експериментую в саду. Влітку це справжній рай, в якому і проводжу свій вільний час. На мою думку, краще відпочивати у наших широтах, не потрібно їхати з країни. Сферу відпочинку і туризму у країні саме розвивають!

Вадим ГЛАДЧУК, голова ВО “Молодь — надія України”:

— Я люблю відпочивати, виїжджаючи на природу, на будь-яку річку, не лише Дніпро. Найкраще, на мою думку, посидіти біля води, пограти у волейбол, посмажити шашлики. Ми також розмовляємо на різні політичні теми, обговорюємо останні події з друзями, зокрема й журналістами. Але, звісно, кожний відпочиває по-своєму!

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-07-2008 14:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100