20.05.2024 09:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Інтер» відповів на «наїзд» Тимошенко

Телеканал «Інтер» вважає звинувачення Кабінету міністрів у фальсифікації інтерв'ю прем'єр-міністра необґрунтованими, і розглядає їхній як безпрецедентний випадок тиску на засоби масової інформації.

Про це йдеться в офіційній заяві телеканалу «Інтер» у відповідь на звинувачення Кабміну, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Ми розцінюємо це як початок введення цензури з боку влади (а саме — уряду), що є неприпустимим в умовах демократії, що існує в нашій країні», — йдеться в ньому.

«Інтер» виступає категорично проти цього і вважає, що глядач «має право знати правду про діяльності уряду, а телеканал, у свою чергу, як засіб масової інформації, — ставити ті питання прем'єр-міністру, які цікавлять глядача».

Телеканал звертає увагу преси і громадськості на неприпустимість подібного тиску, «у противному випадку свобода слова в Україні опиниться під загрозою».

«Ми також хочемо звернути увагу президента й опозиції на ситуацію зовнішнього втручання у роботу засобів масової інформації, що створилася в демократичній країні. Телеканал „Інтер“ як головний канал країни і надалі буде керуватися професійними стандартами журналістики», — підкреслюється в заяві.

Як відомо, управління у зв'язках зі ЗМІ секретаріату уряду заявило в понеділок, що телеканал «Інтер» грубо спотворив суть інтерв'ю прем'єра Юлії Тимошенко, що було показано в неділю в програмі «Подробиці тижня».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-07-2008 21:36 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100