20.05.2024 07:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Беспрєдел. Генпрокуратура вважає, що поводиться з журналістом УП «конструктивно»

Заступник генпрокурора Микола Голомша заявляє про безпідставність звинувачень на адресу прокуратури у переслідуванні журналіста «Української правди» Сергія Лещенка.

«В інциденті „Лещенко-слідчий“ немає ніякого ґрунту для переслідування кореспондента», — сказав він, виступаючи на розширеній колегії в Генпрокуратурі у п'ятницю.

Голомша наголосив, що слідчі органи «конструктивно співпрацюють з журналістами», з повагою до них ставляться і сподіваються співпрацювати з ними надалі.

При цьому заступник генпрокурора попросив не політизувати надмірно резонансні справи.

«Ми просимо вас допомогти нам самим розібратися з тим, щоб ми поставили законні крапки у розслідуванні цих справ», — сказав він.

«Ми маємо низку претензій до слідчих органів та учасників кримінального судочинства, які розголошують таємницю слідства, і з'ясовуємо обставини», — заявив Голомша.

«Що стосується ставлення до слідчих, то ми заявляємо рішучий протест тим політикам і високопосадовцям, які зневажають слідчі органи, називають їх нехорошими, я не хочу повторювати, словами і вдаються до образ, ганебних для посадовців і політиків», — зазначив він.

«Переконаний, що ми знайдемо спосіб відреагувати на такі випади окремих політиків», — наголосив заступник генпрокурора.

Як відомо, у середу депутату Давиду Жванії в аеропорту «Бориспіль» вручили повістку на допит до Генпрокуратури.

«Я їм сказав, що вони дебіли і виродки. Я не мав на увазі їх, а всю систему, яка так працює», — прокоментував дії ГПУ Жванія.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-07-2008 15:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100