20.05.2024 07:21 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Японці не зрозуміли корупційних дій Вінського

У Посольстві Японії здивовані заявою міністра транспорту і зв`язку України Йосипа Вінського про відмову від японського кредиту на будівництво терміналу D в аеропорту «Бориспіль».

Про це повідомив другий секретар Посольства Японії в Україні Госуке Хорігучі.

«Для нас така заява була несподіванкою… Ми планували продовжувати співпрацю за цим проектом… Дуже великою несподіванкою була для нас заява», — підкреслив Хорігучі.

Він повідомив, що у Посольства поки немає офіційної інформації про плани України відмовитися від використання кредиту.

«Поки ми читали лише інформаційні повідомлення про це. Нам треба провести консультації з представниками Міністерства транспорту і уточнити їхню позицію, після цього ми зможемо визначити нашу офіційну позицію», — зазначив другий секретар Посольства Японії в Україні.

Як повідомлялося, в понеділок Вінський заявив, що Мінтранс відмовився від будівництва терміналу D в аеропорту «Бориспіль» на кошти японського кредиту і має намір залучити до будівництва приватного інвестора.

Раніше, 4 липня, прем`єр Юлія Тимошенко заявляла, що вважає за необхідне перенаправити кошти японського кредиту, призначеного для аеропорту «Бориспіль», на добудову окружної дороги в Миколаєві.

Тим часом в аеропорту «Бориспіль» 7 липня, коментуючи заяву Тимошенко, підкреслили, що кредитна угода з Японією під будівництво терміналу в аеропорту передбачає цільове використання цих коштів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-07-2008 14:59 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100