9.05.2024 17:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

100 грамів неправди від Тимошенко

У Юлії Тимошенко є одна погана звичка – тримати всіх за дурнів. Інколи вона робить це настільки прямолінійно, що навіть дивуєшся – навіщо брехати так відкрито.

У четвер парламент зібрався на позачергову сесію, де серед іншого мав підвищити акцизи на алкогольні вироби. Коли ж цього не сталося, Тимошенко перейшла до звинувачень.

«Уряд пропонував підвищити акцизи ще на пиво і алкогольні напої. Але на жаль, у Верховній Раді сидить дуже багато виробників пива і алкогольних напоїв. Вони представлені в двох фракціях у Верховній Раді, у БЮТі таких немає, я хочу підкреслити. Як тільки щось стосується бізнес-інтересів цих депутатів, то вони повстають просто радикально...», – обурилася Тимошенко.

У цей момент Тимошенко, якщо говорити м'яко, ввела в оману громадськість.

У фракції БЮТ є щонайменше двоє депутатів, які мають стосунок до горілчаної індустрії – це Степан Глусь (марка Nemiroff) та Костянтин Бондарєв (Іванківський лікеро-горілчаний завод).

Можна навіть припустити, що про Бондарєва Тимошенко забула, бо він депутат тільки перше скликання, але вона точно знала, чим займається її депутат Степан Глусь.

Я не полінувався і знайшов блокнот із записами під час з'їзду блоку Тимошенко минулого літа. В неофіційній частині Тимошенко вручала нагороди своїм депутатам, промовляючи про кожного з них пару компліментів. Черга дійшла й до Глуся.

— Підніміть руку, хто не коштував водку Nemiroff? – звернулася Тимошенко до присутніх.

Побачивши, що руку підняв Турчинов, який не вживає алкоголь через баптистські переконання, Тимошенко пожартувала.

— Олександр Валентинович, ви багато втратити. Степан Глусь – це людина, яка стояла біля витоків цієї горілки Nemiroff...

Тобто не повинно бути жодних ілюзій стосовно того, що раптом Тимошенко не в курсі бізнесу своїх депутатів.

Після того, як Глусь перейшов засідати до парламенту, справу взяв до своїх рук його син Олександр, який очолює «Nemiroff Холдинг».

Навіщо ж тоді брехати, якщо це викривається настільки просто?

Сергій Лещенко

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-07-2008 18:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100