20.05.2024 04:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Провокація Луценка: дідуся онучки Ющенка затримали за хабар 20 тисяч доларів?

Сьогодні вдень на сайті МВС з'явилося непримітне повідомлення.

Під час отримання хабара затримано високопосадовця Державної податкової адміністрації України

Сьогодні працівниками Антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС України спільно з Генеральною прокуратурою України затримано директора Департаменту контролю за виробництвом і обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів Державної податкової адміністрації України, радника податкової служби 1 рангу, державного службовця 3 категорії, під час отримання хабара в сумі 20 тисяч доларів США.

Згадані кошти посадовець вимагав та отримав від приватного підприємця за видачу ліцензії на оптову реалізацію алкогольної продукції. Слід зазначити, що даний Департамент займається контролем та видачею ліцензій у сфері виробництва та обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів в державі.

За даним фактом Генеральною прокуратурою порушено кримінальну справу за статтею 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу щодо затриманого. Наразі здійснюється комплекс оперативно-слідчих заходів.

У повідомленні МВС не сказано, якого саме чиновника затримано – названо тільки його посаду.

Однак на сайті Державної податкової не складно з'ясувати, хто очолює Департамент контролю за виробництвом і обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

Це – Гончар Ігор Михайлович, дата народження 6 січня 1949 року, місце народження – Вінниця.

Є всі підстави підозрювати, що згаданий Гончар – це колишній сват українського президента Віктора Ющенка.

Ігор Гончар – це батько Михайла Гончара (дата народження – 14 серпня 1975 року, місце народження – Вінниця), який проживав у цивільному шлюбі з Віталіною Ющенко, в результаті чого на світ з'явилася президентська онучка Домініка-Ярина.

Так от, а затриманий Ігор Гончар – це такий же дідусь Домініки-Ярини, як і Віктор Андрійович.

Родинний зв'язок між затриманим Ігорем Гончаром і батьком президентської онуки Михайлом Гончаром прослідковується завдяки реєстру фізичних осіб України.

І той, і другий були зареєстровані у одній і тій же квартирі в Києві на проспекті Маяковського.

У секретаріаті президента це затримання вже вписали в сценарій Тимошенко зі знищення Ющенка. Хоча насправді проблему для себе вирішив Юрій Луценко. Усі спроби його звільнення, які будуть ініційовані у вересні, він подаватиме як помсту Банкової за принциповість.

Затримання колишнього президентського родича – можливо, це і велике досягнення МВС, хоча на фоні всього, що відбувається в країні, 20 тисяч хабаря – це дитячий садок.

Сергій Лещенко

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-08-2008 14:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100