9.05.2024 18:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Через перевірку державної зради Тимошенко агент Кремля Симоненко гавкає на СБУ

Лідер Компартії Петро Симоненко називає СБУ «політичною поліцією» і виступає за її фінансову перевірку і реорганізацію.

«Нахабне втручання СБУ у політичне життя України, організація стеження та прослуховування політиків, фальсифікація та маніпулювання архівними документами, провокативні заяви керівництва Служби безпеки, які ведуть до загострення міжнаціональних та міждержавних стосунків – це безперечні ознаки того, що ця структура, яка має відповідати за безпеку держави та громадян перетворилася на політичну поліцію і інструмент придушення свободи», — йдеться у його заяві.

Симоненко зазначив, що відсутність легітимного керівника Служби безпеки робить її повністю залежної від президента Ющенка та його секретаріату, ставить СБУ поза законом.

"Фактично, через Ющенка і секретаріат президента, Білий Дім та спецслужби США здійснюють практичне керівництво Службою безпеки України, використовуючи цю державну установу для розширення та закріплення своєї агентурної мережі, створення різноманітних «центрів впливу» і «точок напруги», — вважає лідер КПУ.

Симоненко також вважає, що за таких обставин, діяльність СБУ можна розцінювати, як антидержавну.

«Україні не потрібна Служба безпеки, яка займається реабілітацією нацизму та цькуванням тих, хто не бажає щоб Ющенко знищував нашу історичну пам”ять, затоптував в багнюку імена переможців фашизму та робив героями гітлерівських катів», — заявив він.

Симоненко наголосив на необхідності ретельної фінансової перевірки СБУ та негайної ліквідації тих її підрозділів, які створені і діють поза рамками Конституції та законів України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-08-2008 18:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100