4.05.2024 10:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Наступного четверга депутати Київради розглянуть 140 проектів рішень

Після відпочинку депутати Київради готові плідно працювати. На сесії 28 серпня вони розглядатимуть 140 проектів рішень. Одним із найактуальніших, як і до літньої перерви, лишаються незаконні забудови. Список скасування землевідводів у четвер поповниться ще двома об’єктами. “Спеціальна комісія з розгляду проблемних будівництв уже підготувала проекти рішень щодо вулиці Лук’янівської, 77 та провулку Костя Гордієнка, 6”,— розповів представник столичної фракції БЮТ Юрій Дмитрук.

Також депутати вноситимуть зміни до цьогорічного бюджету міста. Насамперед перерозподіл коштів стосуватиметься відшкодування ВАТ АК “Київводоканал” різниці в тарифах. “Нам потрібно підтримати це рішення якнайшвидше, оскільки може повторитися ситуація минулого року. Тоді розв’язання проблеми відтягували, аж доки минув бюджетний рік, і підприємство залишилося без компенсації”,— наголосив голова постійної комісії Київради з питань ЖКГ та ПЕК Юрій Бондар.

Наостанок порядку денного поставили земельні питання. 33 проекти рішень стосуються продажу. Зокрема ТОВ “АБ інвестиції та розвиток” отримає ділянку для реставрації, реабілітації та пристосування з надбудовою торговельно-офісного комплексу на розі вулиці Хрещатик та Богдана Хмельницького, 40/1 у Шевченківському районі. У тому ж районі на бульварі Тараса Шевченка, 28-30 таку ділянку продадуть ТОВ “Міжнародно-діловий центр” для будівництва, експлуатації та обслуговування готельно-офісного комплексу з житловими апартаментами.

“Не варто забувати, що кожен такий продаж суттєво наповнює бюджет міста”,— зазначив секретар Київради Олесь Довгий. Завдяки ухваленим рішенням місто має отримати приблизно 300 млн гривень. Тим часом громадянам у приватну власність нададуть 63 ділянки.

 

Лідія СТРЕЛЬЧЕНКО, “Хрещатик”

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-08-2008 10:22 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100