19.05.2024 22:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Подільська райрада у Києві таємно готує позачергове засідання?

У Блоці Черновецького заявляють про намір керівництва Подільського району Києва провести завтра позачергову сесію районної ради, на якій прийняти рішення про приватизацію понад 200 об’єктів комунальної власності.

Про це йдеться у переданій УНІАН заяві депутатів Подільської районної ради Ярослава ГРИГОРЕНКА та Ігоря МАРТИНЕНКА (фракція Блоку Леоніда Черновецького).

“26 серпня заплановано провести позачергову сесію Подільської районної в місті Києві ради, на якій планується прийняти понад 200 майнових рішень, після чого в комунальній власності у Подільському районі взагалі не залишиться майна”, — стверджують автори заяви.

За словами депутатів, причиною позачергового засідання стало те, що “керівництво Подільського району боїться, що депутати Київської міської ради можуть своїм рішенням забрати у районних рад право надавати можливість приватизувати об’єкти комунальної власності через велику кількість зловживань у цій сфері”.

«Засідання готується таємно. Його хочуть провести саме у вівторок, а не в четвер, як це робиться за регламентом. Порядок денний більшість районних обранців не отримали. Але, за наявною інформацією, до порядку денного буде внесено понад 200 питань про приватизацію об’єктів комунальної власності, у тому числі приміщень підліткових клубів, творчих майстерень та спілок», — зазначено в заяві.

За законом, наголошують депутати, ці об’єкти не можуть бути приватизовані, тому дії ініціаторів сесії є незаконними та такими, що завдають шкоди міській громаді. У зв’язку з цим депутати звертаються до Київського міського голови Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, до депутатів Київської міської ради із закликом протидіяти проведенню нелегітимної позачергової сесії Подільської райради та “припинити свавілля керівництва району”.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-08-2008 16:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100