20.05.2024 13:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Забудовники відбирають у дітей стадіон

Конкретних кроків від влади вже другий рік чекають мешканці вулиці Грушевського. Тамтешній стадіон — віддали під забудову.

Встановили паркан та виставили охорону. Хоча тут розташовано спортивний клуб, де тренуються діти. Їхні батьки — обурені. Вони вважають — на стадіоні повинна займатися молодь.  Звичайне футбольне поле.

Щоправда, незвичайним є його місце розташування — 100 метрів від однієї з центральних столичних вулиць — Михайла Грушевського. За радянських часів — спортивна база працівників заводу Арсенал — тепер виявляється вже має свого приватного власника та охорону. Усі питання до охоронців виявляються марними. Їхнє завдання — якнайшвидше вивести незнайомців з території. Якщо не вийдуть самі, можуть допоможуть силою.

Щоправда, мешканці прилеглих до стадіону будинків не згодні з такими діями охоронців. Переконують: цей стадіон належить їм та їхнім дітям, які займаються тут у спортивному клубі. Проте охоронці земельної ділянки наполягають на своєму. Щоправда, коли обурених батьків збирається більше — відступають.

За парканом, яким обнесли територію стадіону, справді кипить спортивне життя: діти тренуються, а батьки вирішують з тренером фінансові питання. Петро Петрович вже 6 років обіймає посаду менеджера юнацького футбольного клубу “Євробіс”. Тут тренуються двоє його дітей. У складі команди виступають на всеукраїнських змаганнях. Як менеджер, він не розуміє, як можна відібрати у клубу місце тренувань, як батько, не знає, де надалі тренуватися його синам.

Столична влада ще два роки тому пообіцяла — будівництво повинні зупинити. Однак протистояння забудовників та батьків молодих спортсменів триває й досі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-09-2008 20:36 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100