20.05.2024 12:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Януковича вже відверто натякають на союз з Тимошенко

Депутат від Партії регіонів Андрій Клюев вважає єдиним вірним шляхом виходу з політичної кризи – переговори зі створення нової коаліції в парламенті.

Це випливає з його коментаря газеті «Дело».

На думку Клюєва, минулорічні вибори, «продавлені президентом з безліччю порушень закону, принесли країні тільки нові проблеми і протистояння».

«Тому залишається один шлях — домовлятися. Поновлення повноцінної роботи парламенту на минулому тижні показало, що цей шлях може бути продуктивним. І це перший крок», — вважає він.

При цьому Клюєв зазначив, що «основні політичні сили мають позиції, з яких буде складно знайти компроміс».

«Партія регіонів також не переступить через свої базові принципи. Однак у першу чергу необхідно зайнятися нагальними економічними і соціальними проблемами», — зазначив він.

Крім цього, на думку «регіонала» шляхом переговорів і взаємних компромісів потрібно «змінити законодавче поле так, щоб мінімізувати цей безлад влади».

Зокрема, зазначив він, потрібно максимально чітко розмежувати повноваження і відповідальність (усунути роздвоєння виконавчої гілки), «мінімізувати загрозу авторитаризму, можливості зловживань».

«Зрозуміло, самі по собі законодавчі зміни не гарантують відсутності конфліктів і криз надалі. Потрібні ще політична воля і розуміння, що далі так жити не можна. Інакше ми втратимо нашу країну», — заявив Клюєв.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-09-2008 8:59 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100