20.05.2024 05:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

БЮТівцям у Луцьку вручили москальський прапор

Депутат Волинської обласної ради від фракції «Наша Україна» Ігор Гузь, який представляє ЄЦ, перед початком сесії звинуватив колег БЮТівців у фальсифікації голосів при голосуванні про початок сесії. А згодом поклав на стіл Анатолія Грицюка російський прапор. Про це 10 вересня повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

Першим результатом голосування була цифра 41. Ігор Гузь почав стверджувати, що окремі БЮТівці голосували за своїх колег. Він навіть підійшов до пункту електронної системи голосування та взяв список голосів. «Це фальсифікація…Ось, Діброва не голосував», — сказав він. «У мене карточка лежала в кишені і я не встиг зареєструватись», — виправдовувався депутат від УНП Валерій Діброва.

З місця піднявся і Володимир Бондар. «Володимир Налькович, Ви не на прес-конференції ЄЦ, сядьте на місце», — відреагував голова Волиньради Анатолій Грицюк. «Не вказуйте, що мені робити», — запротестував пан Бондар.

Голосували кілька разів із результатами 41, 43 і 42. Заступник голови облради Борис Загрева запропонував перейти на голосування посвідченнями, але зал цієї пропозиції не підтримав. «Депутат Люлька не голосував, Діброва не голосував…», — наголошував Ігор Гузь. Анатолій Грицюк у свою чергу назвав дії Гузя, запрограмованим Бондарем сценарієм. Врешті, він попросив слова і назвав все, що діється у залі, дрібним шахрайством. «Вчора відбулась, Анатолію Петровичу, президія Вашої партії, і БЮТ змінив політичне знамено», — сказав Ігор Гузь і поклав на стіл голови облради російський прапор.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-09-2008 12:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100