20.05.2024 11:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Богатирьова: Вибори — єдиний вихід з політичної кризи

Секретар Ради національної безпеки і оборони Раїса Богатирьова не бачить іншого способу для виходу з політичної кризи, що склалася в країні, окрім дострокових виборів у Верховну Раду

«Я не бачу іншого способу зупинити кризу. На думку експертів, подальший розвиток кризи може привести до антидержавницького перевороту», — заявила політик.

На думку Богатирьової, демократичну коаліцію в парламенті відновити нереально, оскільки лідер БЮТ, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко проти такої коаліції.

«Інакше не дозволяла б собі таких цинічних випадів на адресу колишніх союзників. Вона закликає НСНУ помиритися, пропонуючи їм при цьому роль обслуговуючого персоналу. Подібне принизливо і неприйнятно для будь-якої політсили», — сказала Богатирьова.

Відповідаючи на питання, чи здатен лідер Партії регіонів Віктор Янукович на союз з Тимошенко, Богатирьова зазначила , що перспективи формування коаліції цих двох політсил більше залежать від Тимошенко.

«Якщо пряник влади здасться Януковичу дуже солодким, не виключаю, альянс під приводом захисту інтересів кожного українця таки буде створено», — вважає Богатирьова.

«Втім, довго йому не проіснувати — шлюборозлучний скандал неминучий. В результаті ПР остаточно деморалізується і втратить виборців», — вважає секретар РНБО.

Коментуючи думку про те, що союз Партії регіонів і БЮТ міг би стати заставою проведення конституційної реформи вже зараз, Богатирьова повідомила про те, що 300 голосів, необхідних для зміни Конституції у них не буде.

"Всі заяви про повну підконтрольність депутатів двох фракцій — бравада. Така ж, як в попередні роки. Одна коаліція вже хвалилася наявністю конституційної більшості, якої, насправді, у неї не виявилось, — сказала Богатирьова.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-09-2008 14:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100