20.05.2024 14:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Москва оголосила персонами нон — грата брата Ющенка та В. Кириленка?

Брат президента Віктора Ющенка Петро Ющенко, лідер НУ-НС В'ячеслав Кириленко і ще низка українських політиків і бізнесменів не зможуть в'їхати до Росії після того, як влада України заборонила в’їзд до країни деяким російським політикам і депутатам Держдуми.

Про це повідомили «Інтерфакс-Україна» у понеділок інформовані джерела в Москві.

За їхніми даними, до числа нев'їздних потрапляють лідер НУ-НС В'ячеслав Кириленко, керівник комітету Верховної Ради з зовнішньої політики Олег Білорус, член комітету з питань культури і духовності, депутат Верховної Ради від НУ-НС Петро Ющенко, член того ж комітету від Блоку Юлії Тимошенко Володимир Яворівський.

Крім того, у переліку також фігурують керівник робочої групи Служби безпеки України з вивчення історії ОУН-УПА Володимир В'ятрович, голова Київської обладміністрації Віра Ульянченко і голова Харківської обладміністрації Арсен Аваков, а також голова держкомпанії «Укрспецекспорт» Сергій Бондарчук.

«Можуть виникнути проблеми з в'їздом до Росії й у деяких українських бізнесменів», — сказав один зі співрозмовників.

Підтвердити або спростувати цю інформацію в офіційних російських структурах поки не вдалося.

На початку вересня за рішенням української влади в Україну не був допущений депутат Держдуми Росії — політолог Сергій Марков.

МЗС Росії у цьому зв'язку висловив протест. У ньому зазначалося, що до українських «чорних списків» включені також й інші російські парламентарі — віце-спікер Держдуми Олександр Бабаков, заступник голови комітету Держдуми у справах СНД і зв'язків зі співвітчизниками Костянтин Затулін, депутат Віктор Водолацький.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-09-2008 10:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100