20.05.2024 11:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Подільському районі пройдуть громадські слухання про скорочення районів у Києві

З метою вивчення громадської думки в Подільській районній в м. Києві державній адміністрації затверджений графік проведення громадських слухань з питання обговорення зміни адміністративно-територіального устрою м. Києва. КП

Як повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації, згідно з графіком, громадські слухання пройдуть 17 вересня 2008 року о 18:00 за адресами: КП «Центральний», вул. Костянтинівська, 2/1, КП «Введенське», вул. Оболонська, 38, КП «Куренівське», вул. Фрунзе, 126-а, КП «Вітряні Гори», вул. Межова, 25, КП «Галицьке», пр. Правди, 4, КП «Мостицьке», пер. Квітковий, 4, КП «Лісове», пр. Свободи, 40, КП «Синєозерне», пр. Г. Гонгадзе, 7-а, КП «Виноградар», пр. Г. Гонгадзе, 20-є, КП «Нивки», пр. Маршала Гречка, 10-в.

Нагадаємо, раніше Комісія Київради з місцевого самоврядування, регіональних, міжнародних зв`язків і інформаційної політики відмовилася розглядати питання реорганізації 10 районів Києва в 5.

Київський міський голова Л.Черновецький заявив про необхідність скорочення кількості районів у столиці і про намір винести це питання на розгляд Київради. У свою чергу, керівник Київського міського відділення Партії регіонів Василь Горбаль не підтримав ідею переформатування кількості районів у Києві.

У свою чергу, голова Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування діяльності київської влади Микола Томенко відзначав, що зміна адміністративно-територіального устрою Києва можлива тільки з відома киян.

Пропонується реорганізувати 10 районів Києва в п`ять, створивши Дарницький, Деснянський, Оболонський, Печерський і Солом’янський райони і ліквідувавши при цьому Дніпровський, Шевченківський, Подільський, Голосіївський і Святошинський.

У Верховній Раді України зареєстрований законопроект про внесення змін в ст. 2 Закону України «Про столицю України – місто-герой Києві» з деяких питань адміністративно-територіального устрою Києва.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-09-2008 15:59 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100