7.05.2024 18:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Ви – платні шавки!» — так обізвав свідомих українців Деревляний-бютівець

«У Верховній Раді нічого особливого не відбувається….» Тільки вдумаймося у цинізм і «глузд» слів нардепа Деревляного із його коментарів у минулому випуску підшефної газетки подій, які протягом останніх двох тижнів розбили спокій в Україні. Розвал демократичної коаліції схвилював кожного українця, але не Деревляного. Він дуже впевнено почував себе і на сесії обласної ради, коли слова не дав сказати представникам інших політичних сил. Зате всіх інших звинуватив у всіх земних гріхах. Святі – тільки бютівці. Казав, що влада в його руках і... Чим же тоді за розум візьметься, бідака?

В своєму інтерв’ю Василь Деревляний також заявив, що «платні шавки почали кричати, що БЮТ об’єднується з «регіонами», комуністами. Цих шавок є багато як політичних так і громадських. Кожен дивиться виключно зі свого корита.».( газ. «Номер один» 10.09.2008)

Переглянемо заяви всіх політичних лідерів, партій й громадських організацій Тернопільщини, котрі висловилися проти такого союзу, створеного за московським сценарієм і скористаємося «деревляною» логікою.

Отже, шановні члени партій та лідери «Нашої України», УНП, Єдиного Центру, крайової організації НРУ, Свободи, спілки політв’язнів, громадські організації а також усі тернополяни, які підписалися на майдані проти об’єднання БЮТ-ПР-КПУ, тепер знайте: ви — платні шавки. Саме так сказав Василь Тимофійович Деревляний.

І дарма, що нас, тобто «платних шавок» виявилось тільки на Тернопіллі десятки тисяч. Це ті, хто не побоявся вголос відверто висловити свою позицію, щодо обману Тимошенко своїх виборців. Адже ми вірили, ми голосували за Юлю.

Це вона тоді казала, що «Партія регіонів повинна заспокоїтись. Більше олігархія в країні до влади не прийде і Янукович – це не просто крок назад, а крок назад, коли позаду прірва». Це вона переконувала, що «Янукович на посаді прем’єр-міністра не просто руйнує сферу повноважень президента, а створює загрозу національній безпеці». При цьому тоді на наших очах відбувалося «свідоме руйнування інституту президентства, дискредитація самої посади глави держави». Хочеться у неї і Деревляного спитати: а що ж робиться сьогодні?

Тепер, коли ми проти коаліції БЮТ-ПР-КПУ, виходить, ми -«платні шавки». Ще трохи – і запишуть у вороги народу. Якого ж народу? Того, хто — «за». А до тих, хто проти — викличуть депутата обласної ради Ігоря Савицького з автоматом. Він вже встиг потренуватись на беззахисних туристах у готелі. А тепер йому на підмогу може прийти і голова міської організації «Батьківщина» Сергій Кирик –Мєщєряков. Той знає, як ґвалтувати недарма відсидів за це у тюрмі. Тобто має свої, виключно силові методи впливу на електорат. А там, дивись, підтягнуться інші колишні засуджені, тепер члени великої політичної сили – БЮТ.

Чи не пригадуєте ви чогось схожого, що вже відбувалося з нашими дідами і прадідами? Недарма кажуть історики, що історія має властивість повторюватися на кожному новому етапі і розвиток людства відбувається по спіралі. Невже настає новий виток історичної спіралі? І ми це дозволимо?

Ольга Добродум, вільний журналіст «ХайВей»

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-09-2008 9:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100