20.05.2024 11:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко їде до Москви звітувати — секретаріат Ющенка

Неафішована сторона візиту прем'єр-міністра Юлії Тимошенко до Москви наприкінці вересня полягатиме у її звіті щодо політичної ситуації в Україні.

Про це заявив заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський, повідомляє прес-служба президента.

Кислинський висловив думку про те, що БЮТ насправді не має бажання створювати нову демократичну коаліцію.

У зв'язку з цим, заявив він, «можна по-іншому подивитися на анонсований нещодавно візит прем'єр-міністра Тимошенко до Москви наприкінці вересня».

«За офіційною версією, там керівник українського уряду обговорюватиме низку питань двосторонньої співпраці, у тому числі з постачання газу в Україну», — нагадав Кислинський.

«Неафішована сторона візиту полягатиме у звіті Тимошенко щодо політичної ситуації в нашій державі», — додав він.

Кислинський уточнив, що у Москві Тимошенко «доповість російському керівництву про хід виконання настанов щодо змін в українській владі».

«Зокрема, йтиметься про близьке укладання союзу між БЮТ і Партією регіонів, призначення Януковича головою Верховної Ради (за збереження Тимошенко на посаді прем'єр-міністра), введення в дію змін до Конституції, які обмежують повноваження президента, та корекцію виборчого законодавства щодо підвищення до 10% прохідного бар'єру на виборах до ВР, що фактично встановлюватиме владу в Україні двох політичних сил», — додав він.

Таким чином, наголосив Кислинський, «Тимошенко прагне заручитися підтримкою Москви в реалізації цього сценарію».

«Відсьогодні суспільство стане свідком чергової дезінформаційної кампанії БЮТ, коли за яскравими гаслами буде приховані справжні наміри», — додав представник секретаріату.

Як відомо, раніше Кислинський виступив зі звинуваченням Тимошенко у домовленостях з російським керівництвом щодо її підтримки на майбутніх президентських виборах.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-09-2008 11:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100