9.05.2024 13:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко набрехала, що їй не перекривають дороги для проїзду її кортежу

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про те, що відмовилася від супроводу ДАІ під час поїздок до регіонів.

Про це прем'єр заявила на прес-конференції у четвер, відповідаючи на запитання, чи потрапляє вона у затори.

«Чесно кажучи, з того моменту, як я була призначена прем'єр-міністром, затори неможливі, бо це суперечить взагалі безпеці роботи прем'єра», — зазначила Тимошенко.

«Прокладаються спеціальні траси для того, щоб президент, прем'єр, голова Верховної Ради мали якомога менше загроз на шляху», — пояснила вона.

Але в той же час, зауважила прем'єр, «я можу розказати вам один секрет – я терпіти не можу всі супроводження ДАІ та інші речі».

«І як тільки виникає можливість поїздити без такого супроводу, я це роблю. Як правило, я ввечері додому повертаюся без будь-якого супроводу», — заявила Тимошенко.

 

У середу журналіст «Української правди» був свідком перекриття руху по вулиці Грушевського для заїзду авто прем'єр-міністра на територію Кабінету міністрів.

Крім того, під час поїздки Тимошенко до Луганської області у липні цього року її кортеж супроводжувався службою ДАІ. Протягом усього руху на дорозі не було жодного авто.

У березні 2008 року прем'єр вже заявляла про те, що виступає проти перекриття руху на дорогах під час проїзду кортежів високопосадовців.

«Навіть ті 10%, коли мені доводиться їздити з певним супроводженням, я заборонила перекривати рух», — зазначила Тимошенко.

Тоді ж журналісти «Української правди» були свідками, як Тимошенко вранці виїжджала з території клубу Кабінету міністрів, що знаходиться біля перетину вулиць Інститутської і Банкової.

Для цього два автомобілі з номерами МВС стали поперек вулиці Інститутської з метою блокування руху автомобілів по ній. Таким чином, рух було перекрито близько 7-10 хвилин.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-09-2008 18:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100