20.05.2024 05:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

СБУ визначила замовників «чорного піару» проти банків

Служба безпеки України (СБУ) розкрила спроби «чорного піару» проти декількох провідних банків України.

Як повідомили в середу в  прес-центрі СБУ, співробітники Головного управління СБУ в Києві й Київській області встановили осіб, які були замовниками розміщення 10 і 11 жовтня в деяких газетах й Інтернеті публікацій з негативною оцінкою фінансового стану ВАТ АБ «Укргазбанк», АКБ «Укрсоцбанк» й «Райффайзен Банку Аваль».

«Повідомлення викликали панічні настрої серед вкладників цих банківських установ», — відзначили в прес-центрі, повідомляє агентство «Інтерфакс Україна».

СБУ встановила, що замовником поширення публікацій виступило одне з київських товариств з обмеженою відповідальністю, що здійснює комерційну діяльність у торговельній сфері й не є клієнтом зазначених банків.

Друковані видання розміщали матеріали за гроші під виглядом рекламних публікацій, за правдивість яких видавці відповідальності не несуть.

Зібрані матеріали підготовлені для передачі до органів прокуратури з метою порушення кримінальної справи за ознаками злочину, начебто передбаченого статтею 358 Кримінального кодексу України (підробка документів, друків, штампів, бланків і використання підроблених документів).

У СБУ також відзначили, що «Укргазбанк», «Укрсоцбанк», «Райффайзен Банк Аваль» мають стабільний фінансовий стан.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-10-2008 17:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100