20.05.2024 10:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Київська незалежна медіа-профспілка вимагає порушити кримінальну справу

Порушити кримінальну справу проти працівників охоронної фірми «Грегос» і проти працівників міліції вимагає у своїй Заяві до Генеральної прокуратури Голова Київської незалежної медіа профспілки Юрій Луканов.
 
У заяві, яку обґрунтував медіа юрист Андрій Нечипоренко, зазначається, що працівники охоронної фірми «Грегос» та невідомі особи завдали трьом журналістам тілесних ушкоджень, а фотокореспонденту газети «Комерсантъ-Украина» Олександру Течинському зламали руку.
 
Ставиться вимога притягти до кримінальної відповідальності працівників фірми «Грегос» за завдання тілесних ушкоджень і за перешкоджання професійній діяльності журналістів. Міліціонерів пропонується покарати за те, що вони порушили закон – «не забезпечили громадського порядку, не втручалися у конфлікт і дозволили відбутися побиттю людей, у тому числі журналістів О. Течинського, І. Луценка, В. Гонтаря, не захистили права та свободи громадян та журналістів, не затримали осіб, в діях є яких склади злочинів».
 
Заява стосується подій 2-го жовтня у Києві, коли біля Будинку звукозапису відбувся конфлікт між противниками незаконної забудови столиці і працівниками охоронної фірми «Грегос». Під час сутички постраждали троє журналістів. Працівники міліції стежили за конфліктом, але не втручалися.
 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-10-2008 17:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100