20.05.2024 10:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Для курви з косою готували олів"є, щоб вона перестала зривати вибори. ФОТО

16 жовтня, о 13.00, активісти Молодіжного Союзу Наша Україна біля Кабінету Міністрів готували олів'є для Юлії Тимошенко. Таким чином вони закликали прем'єра перестати зривати вибори та нарешті виконати Указ Президента «Про призначення Позачергових виборів до Верховної Ради України».

Нещодавно вона заявила, що громадяни швидше їстимуть новорічне олів'є, аніж думатимуть про вибори. Активісти «Молодіжного Союзу» вирішили пригостити прем'єра цієї стравою вже зараз, щоб сама Юлія Володимирівна думала про вибори, а не про салати.

"Ми переконані, що новорічні салати ніяким чином не можуть завадити людям прийти на дільниці та зробити свій вибір. Хоча б тому, що згідно Указу, вибори призначені задовго до того, на 7 грудня. Насправді, Юлія Тимошенко зриває вибори, через падаючий рейтинг свого блоку. Адже її електорат не може пробачити непроголошеної коаліції з «регіонами», – прокоментував позицію організації Степан Барна, голова Молодіжного Союзу Наша Україна.

Також представники Молодіжного Союзу передали звернення до Юлії Тимошенко, в якому наголосили на тому, що БЮТ зайняв «деструктивну позицію, яка підриває інститути влади та дестабілізує ситуацію в країні на фоні фінансової кризи».

«Замість того, щоб сприяти об'єднанню зусиль для зменшення негативного впливу економічної кризи в країні для звичайних громадян, Ви стали ініціатором чергової політичної кризи», – йдеться у зверненні Молодіжного Союзу Наша Україна.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-10-2008 8:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100