20.05.2024 13:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Досвід НАТО для українського Міністерства оборони

20 жовтня, до Словацької Республіки прибула українська військова делегація, до складу якої увійшли представники різних структурних підрозділів центрального апарату Міністерства оборони України.

Головна мета візиту представників українського оборонного відомства до Словаччини, групу яких очолює начальник організаційно-аналітичного відділу Управління прес-служби Міністерства оборони України підполковник Костянтин Саділов, полягає у стажуванні українських офіцерів у структурних підрозділах Міністерства оборони Словацької Республіки.

В ході стажування 6 представників структурних підрозділів центрального апарату Міністерства оборони України отримають консультативно-дорадчу допомогу в питаннях реформування оборонної сфери, процесі формування воєнної політики та оборонного планування, оптимізації організаційно-штатних структур та функціонування Міністерства оборони України за критеріями НАТО.

Також представники української військової делегації детально ознайомляться з порядком формування оборонного бюджету і його зв’язком з оборонним плануванням, порядком прийняття рішень щодо започаткування та розвитку співробітництва із зарубіжними країнами та міжнародними організаціями, правовими аспектами міжнародної діяльності збройних сил, процесом формування нормативно-правової бази міжнародного співробітництва.

Особливу увагу буде приділено ознайомленню з організаційно-штатною структурою та нормативно-правовою базою діяльності органів по зв’язках із засобами масової інформації у словацькому оборонному відомстві, алгоритмом роботи структур з інформування громадськості та формування громадської думки щодо ставлення до процесу євроатлантичної інтеграції.

Необхідно зазначити, що подібне стажування представників Міністерства оборони України у структурних підрозділах оборонного відомства Словаччини відбувається вже вдруге.

Стажування представників українського військового відомства у структурних підрозділах Міністерства оборони Словацької Республіки триватиме до 31 жовтня.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-10-2008 20:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100