20.05.2024 11:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Черновецький протоптує стежку в парламент

Столичний мер Леонід Черновецький, вже просто бачить себе у кріслі прем'єра України. Ще ніхто ні сном ні духом не знає, що може статися у найближчі дні, і коли точно будуть парламентські вибори, а Блок Черновецького вже починає передвиборчу агітацію.

Щоправда, поки що лише на місцевому рівні — серед киян. Мер постійно наголошує на тому, що йому не байдужі столичні жителі, що йому болить за них серце, розповідає про свою любов до соціально незахищених. Далі можна було б сказати традиційне у нашій країні «але далі слів нічого не йде», та це не про Черновецького.

Мер-бо розуміє, що словами ситий не будеш. Та й не вірить уже ніхто словам. Тому помаленьку, пробиваючи шлях у парламент, Черновецький починає роздавати не лише обіцянки про дотації, безкоштовні проїзні, матеріальну допомогу, але і підносити маленькі сюрпризи (читай «кидати подачки»). От нещодавно пообіцяли роздати продуктові набори ветеранам.

Далі, логічно — черга пенсіонерів.

Але фінансова криза у країні не обминула і мера усіх киян. Інакше як пояснити те, що столичні дідусі і бабусі отримують слізні листи від Черновецького. У них є усе: і критика чинного уряду, і вияв великої любові і жалю до киян, і чергова обіцянка.

Кожен лист адресований конкретній людині, тобто містить звертання на прізвище, ім'я і по-батькові і має такий зміст.

«Звертаюся до вас, щоби попросити пробачення за дії уряду, через які ви не отримали вчасно муніципальну пенсію, за встановлення якої так довго боровся і врешті-решт домігся Блок Леоніда Черновецького.

 

Одне зі своїх головних завдань ми завжди бачили і бачимо в тому, щоб забезпечити людям старшого віку повагу і турботу, на які вони заслуговують.

 

Через непрофесіоналізм уряду останнім часом з київської казни додатково було вилучено більше 3 мільярдів гривень, що і стало головною передумовою перебоїв з виплатою муніципальних надбавок до пенсій. Ці гроші вкрадено у киян і що найстрашніше — у найзаслуженіших жителів міста — пенсіонерів.

 

Саме тому з незалежних від мене і від моєї команди причин сьогодні виплати муніципальних надбавок до пенсій доведеться відтермінувати.

 

Я не можу виразити словами, як боляче мені зараз писати ці рядки, але я розумію весь ступінь своєї відповідальності перед киянами і роблю все для того, щоб належна пенсіонерам муніципальна допомога була виплачена найближчим часом.

 

Більше того, ця допомога буде збільшена.

 

Найбільша нагорода для мене і Блоку Леоніда Черновецького — це ваш добробут!

 

З глибокою повагою та любов'ю ваш Л. Черновецький»

От таким одним листом Черновецький досяга одразу трьох поставлених цілей:

  • 1) як завжди знаходить винних у всіх бідах і скидає з себе будь-яку відповідальність;
  • 2) щоб кияни раптом не забули, ще раз розповідає, як він переймається їхніми бідами, як бореться за їхній добробут і хоче в усьому допомогти;
  • 3) нагадує про себе (так, начебто безвідносно до подій у країні) напередодні парламентських виборів.

Що ж Черновецький знайшов прекрасний спосіб викрутитися: грошей нема, але прихильність киян заслужити треба. Цікаво, скільки людей на це купиться?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-10-2008 12:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100