20.05.2024 11:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Підприємці просять захистити їх від Черновецького

Київські підприємці просять захистити малий і середній бізнес столиці від політики діючого міського голови Леоніда Черновецького. З відповідним офіційним листом Рада підприємців при Кабміні звернулася до лідерів усіх депутатських фракцій в Київраді.

Про це розповіла голова Ради підприємців Оксана Продан, повідомляє УНІАН.

За її словами, останнім часом київська міська влада вдається до системних і комплексних дій зі знищення малого і середнього бізнесу.

«Монополізація так званих „малих архітектурних форм“, наміри ввести збір на утримання і експлуатацію господарських об`єктів, проект збільшення вартості комунальних послуг, постійне збільшення розміру орендної плати — все це вписується в малоперспективну для столичного бізнесу, систематичну роботу влади», — сказала Продан.

Вона переконана, що бажання міської влади «видавити на свої потреби з бізнесу останню копійку, іноді — всупереч чинному законодавству», приведе до того, що спочатку місто втратить підприємства, потім — сферу обслуговування, а потім — робочі місця і податкові відрахування до бюджету.

«Ми просимо депутатські фракції в Київраді не голосувати за рішення, які шкодять економіці міста, а також допомогти бізнесу налагодити соціальний діалог з місцевою владою», — прокоментувала Продан звернення до депутатів міськради.

Крім того, за її інформацією, Рада підприємців ініціюватиме ухвалення нормативних актів зі спірних питань на рівні Кабміну і профільних міністерств. Це, на думку голови Ради підприємців, зробить неможливими спроби місцевої влади — як Києва, так і інших міст — «тиснути» на бізнес.

До Ради підприємців при Кабміні входить 68 представників об`єднань і асоціацій. Співголовою Ради є прем`єр Юлія Тимошенко.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-10-2008 18:27 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100