20.05.2024 07:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Група Фірташа підтвердила покупку банку «Надра»

Group DF, що об'єднує активи співвласника газового трейдера RosUkrEnergo Дмитра Фірташа, здобуває контрольний пакет акцій банку «Надра».

«Group DF рада підтвердити, що вона вступила в угоду про покупку контрольного пакета акцій банку „Надра“. Очікується, що угода буде завершена протягом декількох тижнів», — повідомили агентству «Інтерфакс Україна» в Group DF у п'ятницю.

Деталі угоди не підлягають розголошенню у зв'язку з конфіденційністю угоди, уточнили в групі.

«Це придбання відповідає стратегії групи розширювати базу своїх активів, і ми очікуємо, що в належний термін компанії групи стануть важливими клієнтами банку», — процитували в Group DF слова керуючого директора групи Роберта Шетлера-Джонса.

За його словами, Group DF має намір працювати з командою банку, щоб і далі забезпечувати його стабільність і розвиток.

Голова ради директорів Group DF Фірташ додав, що в цього банку міцна база активів і відмінна управлінська команда.

«Наш пріоритет — зміцнити його стабільність і забезпечити капітальні вкладення, необхідні для того, щоб допомогти банку справитися з нинішніми економічними і фінансовими труднощами», — прокоментував він угоду.

ВАТ "КБ «Надра» засновано 1993 року. Банк нараховує близько 700 філій по всій країні, 9 тис. службовців, 2,6 мільйонів роздрібних клієнтів.

За даними банку, до 1 жовтня 2008 року його найбільшими акціонерами були Novartik Trading Limited (60,9967%) і Manmade Enterprises Limited (обидві — Кіпр, 30,7406%).

Згідно з даними Нацбанку України, до 1 липня 2008 року за розміром загальних активів (23,746 млрд. грн.) банк «Надра» займав 7 місце серед 178 банків, що діяли в країні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-11-2008 18:09 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100