20.05.2024 04:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Незаконне рішення про підвищення тарифів на проїзд відмінять?

Комісія Київради з питань транспорту та зв'язку визнала помилковим і передчасним розпорядження Київської адміністрації про підвищення з 4 листопада тарифів на проїзд у громадському транспорті і вимагає відмінити його.

За таку пропозицію члена комісії Олександра Зінченка проголосували більшість присутніх членів комісії, повідомляє прес-служба депутата.

Комісія також визнала роботу КМДА та її керівника Л.Черновецького з виконання рішення «транспортної» сесії 30 вересня незадовільною.

«На моє глибоке переконання, мерія грубо спотворила депутатське рішення, яке 30 вересня стало підсумком роботи робочої групи з вивчення ситуації у транспортній галузі міста Києва», — сказав Зінченко.

Комісія проголосувала за притягнення до суворої адміністративної відповідальності, впритул до звільнення з займаних посад, винних за невиконання рішень сесії про обов'язковість збереження у довготривалих проїзних вартості проїзду з розрахунку 0,50 грн...

А також тих посадових осіб, які спровокували чисельні випадки виникнення черг, масові скарги громадян на хаос та обмеження прав громадян на проїзд у міському комунальному транспорті.

Також одноголосно Комісія вказала КМДА на грубе викривлення міськими комунальними ЗМІ рішень сесії від 30 жовтня і зобов'язала спростувати розповсюджену ними інформацію.

Як відомо, з 4 листопада в Києві підвищилися тарифи на проїзд в громадському транспорті.

Вартість однієї поїздки в метро зросла у 4 раза і становить 2 грн., у наземних видах транспорту (автобусі, тролейбусі, трамваї) - у 3 рази і становить 1,5 грн., якщо квиток купувати завчасно і 2 грн. — якщо пасажир купує його безпосередньо у транспорті.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-11-2008 21:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100