19.05.2024 21:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Російські війська обстріляли кортеж Саакашвілі й Качинського

Колону автомобілів, в якій перебували президенти Польщі і Грузії Лех Качинський і Михайло Саакашвілі, було обстріляно в неділю на кордоні з Південною Осетією.

Про це повідомляє РІА «Новости» з посиланням на польський телеканал TVN24, передає УНІАН.

Президент Польщі в неділю прибув до Грузії для участі в урочистостях, присвячених 5-й річниці Революції троянд. Безпосередньо з тбіліського аеропорту Качинський вирушив до табору біженців, які постраждали під час серпневого військового конфлікту на Кавказі.

«Коли ми доїхали до російського патруля, з їхньої (з російської) сторони пролунали постріли. Було як мінімум три серії пострілів з карабінів», — сказав у прямому ефірі телеканалу міністр в канцелярії глави Польщі Михал Каміньський, який у складі офіційної делегації перебував у колоні автомобілів.

«Це були напевно постріли з російської сторони, але не можу однозначно стверджувати, чи були ці постріли у повітря або в наш бік», — додав міністр.

Лімузин з Саакашвілі і Качинським не постраждав. У президентському кортежі було 5-8 автомобілів, уточнює телеканал.

У посольстві Польщі в Тбілісі підтвердили факт обстрілу кортежу. «Це правда. Сьогодні увечері на кордоні з Південною Осетією було обстріляно кортеж, в якому перебували президенти Польщі та Грузії», — повідомила по телефону секретар посла Польщі в Тбілісі.
За її словами, поки невідомо, хто стріляв.

«Президенти не постраждали. Проте програма візиту дещо змінилася, тому ми не знаємо, чи відбудеться призначена на вечір прес-конференція президента Качинського», — додала секретар польського посла.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-11-2008 21:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100