6.05.2024 09:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Підприємці Києва висловлюють протест проти знищення їх бізнесу Черновецьким

Підприємці Києва готують спільні дії на захист свого бізнесу. Про це вони повідомили на прес-конференції на тему «Знищення бізнесу в Україні та прояви корупції у вищих ешелонах влади», що відбулася в УКРІНФОРМі. У ній узяли участь представники малого бізнесу столиці, галузевих організацій роботодавців (транспортники, надавачі ритуальних послуг, спілка підприємців «Гідропарк»), антирейдерського союзу, об'єднання «Правозахист».

За словами голови представництва Держкомпідприємництва у Києві Віталія Апостолова, в нинішній ситуації малий бізнес забезпечує життя підприємця і його родини, самозайнятість. Водночас, під різними гаслами малий бізнес у столиці методично знищується міською владою. Зокрема, це боротьба з малими архітектурними формами (МАФ), коли підприємцям не продовжуються ліцензії і зносяться МАФи, боротьба з фаст-фудами, підвищення комунальних тарифів у кілька разів, різке підвищення орендної плати, невидача актів на землю, введення нового податку, зазначив він.

Підприємці протестують також проти створення єдиного оператора — Київського інвестиційного агентства, яке стане монопольним на ринку розміщення МАФів. Вони не розуміють, чому ця структура має бути посередником між владою і підприємцями.

Учасники прес-конференції прийняли рішення про створення координуючого органу з метою недопущення прийняття на сесії Київської міської ради рішень, які унеможливлюють їх бізнес, та проведення спільних дій, спрямованих на захист своїх інтересів.

27 листопада о 9.00 біля столичної мерії підприємці Києва проведуть мітинг — акцію протесту проти дій міської влади, які, за їхніми словами, спрямовані на знищення малого бізнесу і промислових підприємств.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-11-2008 22:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100