8.05.2024 13:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Для Балоги та Ющенка дострокові вибори вже не є приоритетним питанням

Голова секретаріату президента Віктор Балога заявляє, що для президента Віктора Ющенка дострокові вибори не є приоритетним питанням.

Про це він заявив в інтерв’ю телеканалові ICTV, повідомляє прес-служба секретаріату президента.

«Не потрібні президенту вибори, коли сьогодні на порядку денному є така велика проблема, як економічна криза», — сказав він.

«Потрібно думати сьогодні про суспільство, а потім будемо думати, як зробити так, щоб були враховані позиції усіх політичних гравців, які сьогодні представлені у Верховній Раді», – наголосив Балога.

Він також наголосив, що зараз потрібно думати не про коаліцію, а про прийняття важливих законопроектів в парламенті.

«Ми повинні думати не про те, яка буде коаліція, а про те, як прийняти законодавчі акти для унормування кризової ситуації в суспільстві. Це основне», – сказав Балога.

За його словами, йдеться насамперед про прийняття бюджету, для чого необхідна єдина позиція всього парламенту, а не ситуативна більшість у 226 голосів, і новий спікер, якого необхідно обрати найближчим часом.

Він нагадав, що 2006 року Ющенко, а також він особисто доклали максимальних зусиль для створення демократичної коаліції у складі БЮТ та «Нашої України». Проте коаліційна угода, укладена цими політичними силами, не була виконана через позицію однієї із сторін.

«Це – зрада, це – неповага, це – непослідовність. Сьогоднішні ультиматуми з боку Юлії Володимирівни говорять про одне: непослідовність», — заявив він.

«Хто після цього може сідати за стіл з БЮТ і говорити, що між ними буде коаліція? Неетично піднімати питання про повернення, коли саме вона зробила все, щоб цієї коаліції не було», – сказав Балога в інтерв'ю, яке вийде в ефір у неділю, 30 листопада, о 18:45.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-11-2008 17:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100