20.05.2024 07:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ющенко зухвало порушив 103 статтю Конституції України!

Президент не може обіймати посаду в об'єднаннях громадян — про це говорить стаття 103 Конституції України. «Президент України не може мати іншого представницького мандата, обіймати посаду в органах державної влади або в об'єднаннях громадян , а також займатися іншою оплачуваною або підприємницькою діяльністю чи входити до складу керівного органу або наглядової ради підприємства, що має на меті одержання прибутку».

Політична партія в Україні є саме об'єднанням громадян, про що недвозначно говорить чинний Закон України «Про об'єднання громадян».

Незважаючи на ці очевидні речі, за пропозицією В’ячеслава Кириленка головою партії Народний Союз «Наша Україна» з’їзд одноголосно обрав Віктора Ющенка, про що повідомляє офіційний сайт НСНУ.

Президент України відкрито підтримав це рішення, яке є прямим порушенням Конституції України.

Перед обранням Президент у своєму виступі висловив готовність очолити партію де-юре і зазначив, що хотів би адресувати це питання з'їзду. Крім того, Ющенко заявив, що "готовий як президент взяти відповідальність (за партію) ". «Щоб де-факто її очолював В’ячеслав Анатолійович, а я де-юре міг представляти цю партію. Ми маємо вирішити як оформити це в статуті», — додав він.

Таким чином, політична партія «Народний союз Наша Україна» та Президент України Віктор Ющенко відкрито порушили Конституцію України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-12-2008 11:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100