20.05.2024 05:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Обрання Президента в ВРУ — злочин проти державного ладу

“Зараз йдуть великі торги навколо 2010, 2015 і, навіть, 2016 років. Дві найбільші політичні сили уже розподіляють посаду Президента на 2010 рік і на 2015 рік. Шановні колеги, треба говорити про кризу, про те, що ви зробили для вугільної галузі, для металургії, хімії, будівництва, автомобілебудування, а не ділити хто в парламенті в 2010 стане Президентом”. Про це з парламентської трибуни заявив голова фракції В’ячеслав Кириленко.

“Президент в Україні обирається всенародно, — наголосив голова фракції, — І тому ми застерігаємо всіх кандидатів в президенти, які є в цьому залі, або їхні фракції є в цьому залі, — той, хто піде на те, щоб “завести” обрання Президента в парламент, зробить злочин проти державного ладу”.

“В 1991 році незалежна Україна відбулася в тому числі і через те, що першого грудня окрім референдуму, були також всенародні вибори українського президента”, — нагадав політик.

“Той, хто зараз плете змову проти інституту Президента, який обирається всенародно – плете змову проти цілісності нашої країни, — наголосив політики, — Той, хто уже приміряє на себе президентську тогу, яку отримає в парламенті від 300 депутатів, повинен вже починати думати про свою відповідальність за дезінтеграцію України”.

“Це серйозні питання, і якщо вони стануть на порядок денний, то тоді нам буде не до економічної і, навіть, не до соціальної кризи – тоді нам потрібно буде рятувати країну, — переконаний Кириленко, — Тому що ця парламентська охлократія, яка є в залі тепер, тоді стане остаточною і системною. І тієї постаті, яка буде захищати країну в цілому, на політичній карті просто не буде”.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-12-2008 20:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100