20.05.2024 06:13 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Як нам боротися із простибютками і простибюцією?

Як нам боротися із простибютками і простибюцією?

Звідки взялися простибютки у такій ніби ідилічній ситуації – після приходу демократичної влади в Україні? Про що ще можна було мріяти, як не про прихід демократичної влади, яка все нарешті поставить на свої місця! Мрія, що ми врешті-решт ми заживемо по правді і закону!

Що ми прогледіли і чи мали ми вибір?

Чого ми не бачимо сьогодні і які наслідки наступного неправильного вибору можуть нас чекати? Зрештою, я хочу розібратися у собі і може допомогти іншим зрозуміти звідки ми прийшли, куди і з ким йдемо і залежно від того – куди прийдемо не просто, як окремі особи, а як народ керований вождем (лідером, президентом і т.д.)

Те що я поставив у заголовок звинувачення лише одних із учасників процесу показує мою позицію на боці Президента.

Чому я за нинішнього Президент:
1. Добрий сім”янин і релігійна людина
2. Не нажирається як Єльцин чи Кучма
3. Не краде і не спійманий на брехні
4. Добрий фінансист і економіст, бо досяг успіхів як голова НБУ і досяг успіхів, як Прем”єр
5. Добрий гуманітарій, бо сам поставив і успішно виріщує багато гуманітарних питань, які інші Президенти та менші політики принципово обходили далеко боком і будуть їх обходити.

Так чому я за нинішнього Президента! Досить глянути на той зовсім короткий перелік причин, як можна легко побачити таке цінне співпадіння із головними заповідями Божими переданими нам через Мойсея. І це є філософія моїх батьків, філософія Ющенкових батьків, це — філософія правдивих українців, тих автохтонів чиї коріння тут вростали в українську землю тисячоліттями, коріння яких вирубували кайданами і кріпатством, шаблями, Голодомором, розстрілами і масовими вивезеннями до Сибіру.

Так, дійсно, я розумію Ющенка , бо це одна для нас філософія і був би я на його місці – робив би так само. Я не можу інакше, як і він не може інакше, бо з двох-трьох років разом із Отче наш була ним і мною засвоєна ця філософія...

 

Віктор Ротків 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-12-2008 16:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100