18.05.2024 18:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Президент не прийде у зРаду через «тіньову змову»

Президент Віктор Ющенко нагадує про те, що його указ про розпуск парламенту не скасовано, а лише припинено.

Про це повідомила прес-секретар президента Ірина Ванникова на брифінгу в понеділок.

«Президент готовий повернутися до остаточного вирішення цього питання, якщо стане очевидно, що існування недієздатного парламенту блокує національну антикризову політику», — сказала вона.

Тому, за її словами, для з’ясування ситуації президент продовжить зустрічі з керівниками та представниками демократичних сил у Верховній Раді. Саме в ці хвилини триває зустріч із представниками фракції «НУ-НС».

Водночас, Ванникова зазначила, що, на думку президента, зараз у парламенті «відбувається тіньова змова бізнес-угруповань, яка не має нічого спільного із захистом національних інтересів України і спрямована на руйнацію демократичних перетворень».

Тому, за словами прес-секретаря, президент не братиме участь у засіданні парламенту у вівторок.

«Участь у засіданні парламенту президент сприймає як діалог з українським суспільством. Натомість для глави держави неприйнятно, коли його присутністю намагаються легалізувати бізнес-тандем», — сказала Ванникова.

Вона додала, що діалог депутатів з президентом стане можливим після того, як «депутати відновлять внутрішню самоорганізацію та оголосять політичні пріоритети».

Також Ванникова додала, що президент наголошує на необхідності відновлення діяльності Верховної Ради та формування коаліції.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-12-2008 13:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100