20.05.2024 09:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Януковича розповіли, про політичну ненажерливість Тимошенко

Коаліція між БЮТ та Партією регіонів не відбулася через намагання Юлії Тимошенко забезпечити собі назавжди посаду прем’єр-міністра.

Про це на прес-конференції у понеділок заявив перший заступник голови Верховної Ради Олександр Лавринович, повідомляє УНІАН.

«Головна причина того, що не було позитивних дій як наслідок довгих консультацій, — це прагнення Тимошенко зберегти назавжди посаду прем’єр-міністра і опанувати за допомогою конституційних змін всю повноту влади в державі», — сказав він.

Лавринович наголосив, що він міг би наводити довгий перелік пропозицій та гарантій, які давалися Партією регіонів особисто Тимошенко або її уповноваженим представникам.

«Але думаю, що це буде непристойно. І до рівня паскудства ми не опускаємося», — сказав він.

При цьому Лавринович зазначив, що заява Тимошенко про намір Партії регіонів забезпечити обрання президента в парламенті є неправдивою.

«Некоректність і неправдивість тих тверджень, які робила Тимошенко, є настільки очевидними, що навіть не знаю, на що вона сподівалась», — сказав він.

При цьому Лавринович нагадав, що в парламенті зареєстровано три проекти закону про внесення змін до Конституції, авторами яких є представники фракції Партії регіонів, і жоден з них не передбачає обрання президента у Верховній Раді.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-12-2008 14:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100