26.04.2024 18:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дочка Тимошенко їздить на спортивному «Мерсі» за $100 тисяч

Хоча за декларацією Юлія Тимошенко бідна, як церковна миша, вона та її родина живуть на широку ногу.

У Тимошенко є дві родички, на яких вона оформляє свої активи — це тітка прем'єрки Антоніна Ульяхіна та дочка останньої Тетяна Шарапова.

Без них Тимошенко була б гола й боса. Адже хто б тоді збирав для неї гроші на новий «Луї Віттон»,  та купував доньці Тимошенко елітний маєток в Кончі-Озерній.

Але, виявилося, це ще не все.

 
Саме на цьому «Мерсі» донька Тимошенко підкотила до офісу мами  

Як виявилося, Женя Тимошенко їздить на крутому авто «Mercedes CLS 350» об'ємом двигуна 3,5 літри вартістю у 100 тисяч доларів.  

У корпорації «Укравто», що є офіційним представником «Мерседсес» в Україні, ТаблоID назвали ціну, за якою продають таку машину, як у Жені. Офіційно авто 2007 року випуску об'ємом двигуна 3,5 літри коштує зараз 75 900 євро.   

Розвіяли в автосалоні і сумніви щодо типу двигуна машини Тимошенко-молодшої. Справа в тому, що серед «Мерседесів» CLS серії є ті, що їздять на дизпальному. Проте, як виявилося, в авто Жені стоїть не турбодизель, а звичайний, бензиновий двигун. Адже такі «Мерседеси» з двигуном 3,5 їздять саме на бензині.  

Хоча машину оформлено на двоюрідну сестру Тимошенко Тетяну Шарапову, але у документах сказано, що право керувати машиною має Євгенія Карр.

 
Женя Тимошенко їздить на крутому на спорт-карі 

Минулого літа ТаблоID міг переконатися, що реально у машині їздить саме Женя Тимошенко — донька прем'єра приїхала на цій машині до мами у штаб-квартиру БЮТ.

«Mercedes CLS 350» вважається піжонським авто. Так, коли спалахнув скандал з Андрієм Ющенком, журналісти з'ясували, що саме на такій машині їздила тодішня гьорлфренд президентського сина Анна Павлович.

Донька Тимошенко їздить на авто ціною майже у $100 тисяч доларів 

Звідки у родини Тимошенко гроші на «мерс» — загадка.

Відомо, що Женя разом з тією ж Тетяною Шараповою є власницею вареничної і кафе у Дніпропетровську. Проте відкрили їх лише у грудні 2007-го, а «Мерседес» з'явився ще у першій половині 2007-го.

 
Благодійниця і двоюрідна сестра Тимошенко Тетяна Шарапова купила Жені «Мерс»

До того ж, двоюрідна сестра Юлі бідкалася, що вкладені у заклади кошти «відіб'ються» років за шість, не раніше. 

Отже, навіть теоретично Женя або Тетяна не могли купити авто з «першої зарплати». Невідомо також, яка велика необхідність була у машині за 100 тисяч доларів для доньки Тимошенко. Адже у них з Шоном Карром вже є великий позашляховик і «Harley».

У Британії, де десять років прожила Женя Тимошенко, син Тоні Блера не цурався їздити на малолітражці «Ford». Донька українського прем'єра — казнокрада вирішила не наслідувати європейський приклад.

Фото ТаблоID, "Української правди", Дмитра Амідова

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-01-2009 13:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100