20.05.2024 16:01 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Секта Аделаджи, якого допитали, молиться за Луценка

Пастора «Посольства Божого» Сандея Аделаджу було допитано міліцією у п'ятницю в якості свідка у справі про компанію «Кінгз Кепітал».

«У п'ятницю, 2 січня, близько 14:00 пастору Сандею Аделаджі було вручено повістку з проханням з'явитися до СУ ГУМВС України в Києві», — повідомляє прес-служба «Посольства Божого».

"Незважаючи на те, що це вихідні та святкові дні, пастор Сандей залишив сім'ю та дітей, і негайно вирушив за вказаною адресою, де йому повідомили, що він запрошений в якості свідка у справі про компанію «Кінгз Кепітал», — сказано в повідомленні.

За інформацією прес-служби, «в кабінеті слідчого пастор Сандей перебував без адвоката».

За словами самого Аделаджі, «під час розмови з ним співробітники МВС ставилися до нього дуже шанобливо і з повагою».

Згідно з повідомленням, він залишив приміщення слідчого управління близько 20:00.

«Я радий тому, що міліція нарешті вирішила узятися за виконання своїх безпосередніх обов'язків. Треба розслідувати справу, а не робити комусь вигідні політичні заяви», — заявив пастор.

«Що стосується обшуків, то ми намагаємося надавати працівникам міліції всю свободу дій. Нам немає чого приховувати. Результати обшуків повинні підтвердити нашу правоту, а всіх скептиків позбавити аргументів», — додав він.

Церква «Посольство Боже» по всьому світу «молиться за швидке вирішення ситуації, що склалася, та благословляє правоохоронні органи та голову МВС Юрія Луценка на справедливість і чесність у своїх вчинках і висновках».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-01-2009 21:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100