20.05.2024 15:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Суддю Зварича, що влаштовував секс — оргії на робочому місці, оголосили в міжнародний розшук

Екс-голову апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича, проти якого порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 368 ККУ «отримання хабара в особливо великих розмірах посадовцями відповідального становища», оголошеносило в міжнародний розшук. Про це в інтерв`ю львівській газеті «Високий Замок» повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

За словами керівника правоохоронного відомства, відтепер на суддю Інтерпол виставив червону картку у всіх країнах світу, хоча, за оперативною інформацією, розшукований продовжує перебувати на території України.

Юрій Луценко переконаний в тому, що Зварич мав впливових покровителів у вищих ешелонах влади. «Не секрет, з ким він народився в сусідньому селі, з ким закінчував вищу освіту. Хто його проштовхнув на цю посаду ... На плівках це прізвище фігурує», — зазначив він. Саме цим, вважає міністр, можна пояснити той факт, що Зваричу вдалось уникнути затримання.

Під час обшуку кабінетів семи суддів Львівського апеляційного адміністративного суду та їх помешкань було вилучено понад 1 млн дол. та 2 млн грн, а також нотатки, в яких записано, які судові рішення необхідно прийняти. Відкрити кримінальну справу дозволила восьмимісячна робота обласного управління СБУ зі збору доказів неправомірної діяльності.

Генпрокуратура має у своєму розпорядженні кілька відеозаписів порнографічного характеру за участю хабарника­ — втікача, записаних оперативною камерою в його кабінеті. Зрозуміло, що приховану камеру силовики встановили, щоб зафіксувати факти хабарництва, але, до того ж, правоохоронці отримали ще й «жорстке порно» зі Зваричем у головній ролі.

 

Читайте також:

Суддя Зварич влаштовував у власному кабінеті сексуальні оргії з клієнтками, підлеглими й навіть прибиральницею

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-01-2009 11:51 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100