20.05.2024 09:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Виродки проти Президента

Кілька слів про «логіку» виродків на прикладі опублікованого в ХВ матеріалу «Окончательная правда о мерзкой твари» («о мерзкой твари» – це про Президента моєї країни)...

Оскільки всюди серед нормальних людей, це усім зрозуміло, не прийнято байдуже спостерігати, як якась людина намагається своїм ненависним лайном замарати ті чи інші символи – навіть і якогось чужого, не кажучи вже рідного – українського народу та української держави, у тому числі Президента України, і оскільки всюди (серед нормальних людей) прийнято такого типу ненависного покидька називати так, як це нормальні люди роблять всюди, а саме виродком – а в багатьох у тому числі цивілізованих країнах кримінально переслідується лексика типу «о мерзкой твари, мудак, Гитлер» не тільки стосовно Президента, але і стосовно його оточення, то думаю хоч воно звичайно можна вчергове детально розглядати геть усі аспекти потужних потоків московського лайна, краниками якого для заливання української землі ним виступає а чи не весь спектр московських посіпак, починаючи від Симоненка і Тимошенко аж до різного роду Козаків та Тягнибоків, однак консистенція даного опублікованого в ХВ матеріалу «Окончательная правда о мерзкой твари» («о мерзкой твари» – це про Президента моєї країни), автором якого є присутній на ХВ виродок Дмитрий Белянский, практично повністю повторяє собою інші участки аналогічно ненависного брехливого московського лайна від інших таких самих московських посіпак, холуїв, лакуз, холопів та просто рабів, у жодного з яких нема рідного народу. Хоч деякі з них звичайно що згідно до необхідної для виконання своєї сексотської задачі легенди облудно декларують належність до українського народу, як це робить наприклад Тимошенко, одночасно плюючи в бік могил своїх предків, які належали до єврейського народу, який дав їй її життя.

Зауважимо при цьому, що поняття «виродок» стосовно даного виродка Дмитрия Белянского застосовується виключно у зв'язку з тими словами, які даний виродок Дмитрий Белянский застосовує до Президента моєї країни, а не з якихось міркувань стосовно особисто самої хотілося б сказати шановної персони даного виродка Дмитрия Белянского.

Отже 13 сiчня 2009 12:28:27 виродок Дмитрий Белянский написав в матеріалі «Окончательная правда о мерзкой твари» http://h.ua/story/163156/, що він, виродок Дмитрий Белянский, «я, как частное лицо, с 2000 года зарабатываю на том, что ругательски ругаю Виктора Ющенко, с небольшими перерывами, причем и в Интернет-СМИ, и в бумажных проектах, и с использованием „телеящика“, живых „картинок“, слухов и прочего медийного арсенала, который находился в моем распоряжении» – тобто що він бреше усіма силами своїми на Ющенка не просто так, а намагаючись якнайкраще виконувати доручену йому його працедавцем (здогадайтесь самі яким) роботу.

Це «щире» визнання виродка Дмитрия Белянского – що усі «почуття» та «висновки» як даного виродка Дмитрия Белянского, так і інших подібних до нього виродків до українського Президента, є не чим іншим, як способом заробляння цими виродками «трідцаті рублєй» за одиницю часу (розміри оплати одиниці часу у різних виродків звичайно що залежать від їх ефективності в очах їхніх московських хазяїв, тому виродок Дмитрий Белянский розміру свого заробляння, очевидно з надією на його збільшення, не повідомляє) повинне – з точки зору даного виродка Дмитрия Белянского – викликати велику повагу і довіру в читача до наведеної ним далі купи типового давно звичного тупого брехливого ненависного московського лайна типу: «о мерзкой твари... он казался мне мудаком гораздо в меньшей степени, чем того заслуживал... его легенда про Украину умещается в седой голове этого маленького фюрера... сошел с ума и стал Гитлером», почерпнутого даним виродком, як це і заведено серед них, виродків, з каналів московської інфоканалізації, далі як і раніше присутньої тут на українській землі. Указувати на джерело оплати своєї «праці» – що це не якісь інші, а прямі чи опосередковані саме якраз московські гроші йдуть на проплату «с 2000 года зарабатываю на том, что ругательски ругаю Виктора Ющенко», про це виродку Дмитрию Белянскому доповідати нема жодної потреби, чи не так – це цілком ясно і без жодних слів.

Ця так би мовити «логіка» московського холуя, виродка Дмитрия Белянского має такий цікавий для її окремого розгляду вигляд в основному через те, що практично щоразу, коли у відповідь на брехливі ненависні потоки типу «Окончательная правда о мерзкой твари» від московських посіпак в бік Президента України хтось піднімає голос, звертаючись до людської совісті, честі, правди і здорового глузду, то негайно знаходиться якийсь представник (чи їх зграя) від цих брехливих виродків, який намагається приписати такому автору, що він це нібито робить за гроші, і це само собою є остаточним неспростовним доказом нечесності, необ'єктивності – брехливості та продажності такого автора.

Тай і стосовно Президента України даний виродок Дмитрий Белянский – прямо в цьому ж матеріалі, в якому сам же і визнає, що ця його дика брехлива московська пурга на Президента є просто його підлою проплаченою роботою – не може не стриматись, щоб не бреханути про матеріальну «зацікавленість» Президента України в його діяльності для українського народу всупереч інтересам банди московських убивць українського народу та усього цілком одностайного щодо Президента України спектру їхніх посіпак на українській землі: «Нормальные люди не пытаются спасти экономику, зарабатывая на курсе гривны. Нормальные люди не разоблачают газовую коррупцию, ежемесячно получая чемодан с лавандосом от деятельности этой коррупции. Но для Ющенко это почему-то в порядке вещей».

Просто разючий приклад подвійного стандарту, чи не так. Але такий стандарт і є такою свого роду типовою «нормальністю» кожного покидька, московського холуя. Саме такий тип нормальності і має на увазі даний виродок Дмитрий Белянский, сподіваючись на адекватне його зусиллям сприйняття своєї статті – і саме так ця стаття і сприйнята, саме якраз такою спеціальною аудиторією московської холуйні, на яку ця «логіка» з самого початку була розрахована, це можна легко побачити з коментів під нею.

 

Олександр Франчук 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-01-2009 13:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100