31.05.2024 10:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Литвин кришує Тимошенко

Верховна Рада не буде розглядати 15 січня питання недовіри уряду, оскільки це технічно неможливо.

Про це заявив голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Литвин нагадав, що в парламенті 12 січня зареєстровано постанову про недовіру уряду від Партії регіонів.

За його словами, згідно з законом про Кабмін це питання має бути розглянуте протягом 10 днів. Згідно з регламентом, комітети в триденний термін мають сформувати питання і направити до Кабміну, і потім вже розглядати питання в залі.

«Партія регіонів наполягає зробити це завтра, але погоджувальній раді було зазначено, що фізично зробити це неможливо», — заявив Литвин.

За його словами, на погоджувальній раді було озвучено дві позиції – внести зміни до календарного плану і розглянути це питання в комітетах наступного тижня, а в перший тиждень наступної сесії – на пленарному засіданні Верховної Ради.

Друга пропозиція – партія регіонів пропонує розглянути це питання наступного тижня і внести це питання на розгляд залу наступного четверга – 22 січня.

Литвин наголосив, що якщо питання внесено, воно має бути розглянуто Верховною Радою.

Він також зазначив, що «рішення може бути будь-яке, але треба думати, які дальші будуть кроки».

Тому він закликав тих, хто ініціює це питання (Партію регіонів), провести на канікулах консультацію і сформувати коаліцію під новий уряд.

Спікер також попередив, що це питання, як і будь-яке інше, депутати будуть голосувати особисто. «Кожен депутат має бути в сесійній залі і особисто засвідчити волю, особливо з кадрових питань», — заявив Литвин.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-01-2009 14:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100