20.05.2024 09:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Безпредєл! Вхід на столичні кладовища став платним

Київській міський голова Леонід Черновецький підписав розпорядження, згідно з яким у Києві введено платний вхід на міські кладовища.

Про це у вівторок заявив заступник мера Віталій Журавський, відповідаючи на питання журналістів, чому у киян вимагають гроші за прохід на кладовище.

\"Встановили платний вхід. Я можу фіксувати це\", — сказав Журавський.

Водночас він не зміг пояснити, чому тепер столичні жителі мають платити за відвідування померлих родичів, а також не зміг назвати точну ціну за вхід на цвинтар.

\"Я ще не бував на кладовищі, я не можу сказати точну ціну. Там по різних кладовищах є різна ціна, але ціна за вхід встановлена\", — сказав Журавський.

На уточнююче запитання, чи є розпорядженням мерії, яке вже підписав Київський міський голова, заступник мера відповів: \"Так\". 

Як відомо, на засіданні сесії Київради 22 січня, мер Києва Леонід Черновецкий заявив, що планує залучити кошти до міського бюджету за рахунок послуг, що будуть надавати цвинтарі, як для людей, так і для тварин.

\"Усе від сьогоднішнього дня закрию, ніхто мені більше не подзвонить, нікого я не поховаю без тарифів. Хочеш на Байкове (кладовище) — плати $50 тисяч, вхід на цвинтар — платний, копати могили, давати довідки, доглядати за могилами — усе тарифіковано, це все я вам днями покажу\", — сказав тоді мер.

Тоді ж градоначальник заявляв, що, наприклад, за вхід на Байково кладовище брати по 50 гривень.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-01-2009 13:09 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100