20.05.2024 07:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Завтра пікетування Національного банку України

Підприємці та громадяни-кредитори АКБ „ОЛБанк”, АКБ „Гарант”, АКБ „Київський універсальний банк”, АКБ „Інтерконтинентбанк”, в рамках розпочатого з 14.03.06 р. мирного безстрокового пікетування Національного банку України та інших установ (вх. № 8939 від 13.03.06р. КМДА) 29 січня 2009 року з 10 до 11-30 проведуть акцію мирного пікетування Національного банку України та Секретаріату Президента України.
 
Банки, в яких зберігалися кошти підприємців  та громадян, стали банкрутами внаслідок злочинних дій  власників  банків, недостатнього контролю  та сприяння з боку посадових осіб Національного банку України.

Мета акції: привернути увагу посадових осіб НБУ, Секретаріату Президента України, громадськості до проблем, що виникли в банківській системі України в зв’язку з злочинним доведенням комерційних банків до фіктивного банкрутства, втратою юридичними та фізичними особами власних коштів, відсутністю належного державного регулювання з повернення   юридичним особам, потерпілих від банкірів-злочинців, вкрадених коштів за рахунок Національного банку України та його посадових осіб. Звільнення з займаної посади та притягнення до кримінальної відповідальності старшого слідчого прокуратури Дніпровського району м.Києва Кольцова О.В. за неналежне виконання службових обовязків, систематичне невиконання   судових рішень та інше.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-01-2009 8:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100