9.05.2024 12:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Черновецький піднімає тарифи на компослуги у 5 разів

Тарифи на компослуги у столиці будуть підвищені у 5 разів.

Про це на брифінгу у п\'ятницю заявив мер Києва Леонід Черновецький.

\"Ви прочитаєте у завтрашньому номері \"Хрещатика\" моє розпорядження. Сесію ми проводити не будемо, я як завжди приймаю удар на себе\", — сказав мер.

Таке рішення мер пояснив розпорядженням Кабінету міністрів.

\"Кабінет міністрів випустив постанову, підписану Юлією Володимирівною (Тимошенко). Вона цією постановою зобов\'язала усі мерії міст підняти тарифи на компослуги у 3 рази.  

\"Я не можу з цим погодитися і запевняю вас — ніщо не перешкодить мені реалізувати мою програму \"Багаті платять за бідних\", — підкреслив він.

Мер заявив, що підніме тарифи для \"таких у тому числі, як я і члени моєї команди, усі небідні люди. Ми збільшимо тарифи, як мінімум у п\'ять разів\".

Секретар Київрада Олесь Довгий заявив, що відповідно до методики Кабміну, у цілому тарифи на компослуги в Києві повинні підвищитися майже в два рази.

Водночас мер пообіцяв, що \"всі люди, яким жити нема на що вони з сьогоднішнього дня отримають мої листи, що вони звільнені від сплати\". Усі, хто не отримають такі листи, за словами градоначальника, можуть подзвонити у службу мера і вирішувати цю проблему в індивідуальному порядку.

\"Ми обіцяємо, що всім тим киянам, що є соціально незахищеними, будуть компенсовані або з бюджету, або особистим розпорядженням київського міського голови, і виключені з цього розпорядження (про підвищення тарифів) по прізвищах\", — сказав Черновецький.

Голова профільної комісії Київради з соціального захисті Алла Шлапак заявила, що для тих 520 тисяч людей, які отримують адресну матеріальну допомогу з міського бюджету і є на обліку в органах соцзабезпечення, автоматично зберігається той рівень тарифів на компослуги, який був до цього.

Дату введення в дію нових тарифів на компослуги Черновецький не назвав.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-01-2009 16:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100