20.05.2024 03:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Проїзні квитки у Києві подорожчали

З 31 січня 2009 року у столиці діють нові тарифи на перевезення пасажирів.

Про це \"Українській правді. Київ\" повідомили у прес-службі метрополітену. 

Відтепер вартість однієї поїздки (по жетону) становить 1,70 гривні

Вартість проїзного квитка на 15 днів становить 48 ривень, на 30 днів – 95 гривень, на один календарний квартал – 260 гривень.

Вартість поїзного квитка на метро + 1 вид наземного транспорту (автобус, тролейбус, трамвай) на один місяць становить 150 гривень, на один календарний кварта – 425 гривень.

Вартість проїзного квитка на чотири види транспорту (метро – трамвай – тролейбус – автобус) на один місяць становить 230 гривень, на один календарний квартал – 650 гривень

Вартість проїзного квитка для учнів денної форми навчання на один місяць становить 24 гривні. Проїзний на метро + 1 вид наземнеого транспорту (автобус, тролейбус чи трамвай) учні можуть придбати за 38 гривень. Учнівський прозний на 4 види транспорту на 1 місяць коштує 58 гривень

При придбанні проїзних квитків на основі пластикових безконтактних карток понад вартості проїзного квитка стягується заставна вартість пластикової безконтактної картки в розмірі 7 гривень. Це стосується проїзних на 15 та 30 днів з дати першого проходу, на один календарний квартал, на один календарний рік та проїзних на кількість поїздок.

Проїзні квитки терміном на 15 та 30 днів на проїзд у метрополітені починають діяти з дати першої активації в автоматичних контрольних пунктах метрополітену, яку необхідно здійснити протягом 15 днів від дати придбання. В іншому випадку проїзний квиток вважається невикористаним і його вартість не повертається. 

Максимальна загальна кількість поїздок, яка може бути придбана на один проїзний квиток, не може перевищувати 50 одиниць. 

Термін дійсності проїзного квитка на кількість поїздок становить 6 місяців з дати придбання або останнього поповнення, незалежно від кількості невикористаних поїздок. Вартість невикористаних поїздок, що залишилися в проїзному квитку, в якого закінчився термін дійсності, не повертається. 

Автомати видачі жетонів працюють в двох режимах: на 2 гривні — з видачею 1 жетону і 30 копійок здачі та на 10 гривень — з видачею 5 жетонів і 1,50 гривні здачі.

Як відомо, привартості одноразової поїздки у метро 2 гривні проїзний квиток на метро на 1 місяць становив 80 гривень, проїзний на два види транспорту, один з яких метро коштував 130 гривень і на чотири види транспорту (метро, трамвай, тролейбус, автобус) — 199 гривень на місяць.

У п\'ятницю на брифінгу мер Києва Леонід Черновецький заявив, що підписав розпорядження про зниження вартосі проїзду у комунальному транспорті столиці.

Того ж дня начальник столичної підземки Петро Мірошников повідомив, що метрополітен повністю готовий перейти на нові тарифи за одну ніч.  

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-02-2009 8:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100