20.05.2024 06:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Бектурсунов таки нікого не розбещував?

У той час, як сам радник столичного мера Казбек Бектурсунов писав у прокуратурі заяву про загрозу його життю, інший учасник справи теж осторонь не стояв.

Студентка Анастасія Гоженкова, яку свого часу нібито розбещував Бектурсунов, заперечила провину Казбека і звинуватила у всьому свого спільника.

Як стало відомо, Настя зі своїм батьком Геннадієм Гоженковим прийшла у редакцію \«Сегодня\» і повідомила, що звернулася до прокуратури із заявою.

\"Кислов, здійснюючи психологічний тиск, використовував мене для здійснення злочину. Я не підозрювала, що беру участь у вимаганні, і не усвідомлювала, у що втягнена\", — повідомила вона у пояснювальній записці газеті

Нагадаємо, стосовно Гоженкової та Кислова було порушено кримінальну справу за вимагання 250 тисяч доларів у радника мера Бектурсунова.

\"Крім того я заявляю, що викладені у деяких ЗМІ дані про факт розбещення малолітньої, який нібито мав місце, не відповідає дійсності\", — заявляє Анастасія.

Заява Насті, яку у 14 років нібито розбещував Казбек Бектурсунов 

Нагадаємо, за даними газети \«Коммерсант-Украина\», на допиті затримана Анастасія стверджувала, що Бектурсунов \"примусив її до інтимного життя у віці 14 років, і в 15 років вона зробила аборт\".

\"У моїх свідченнях нічого подібного не було. Хоча Кислов і вимагав, щоб я написала заяву проти Бектурсунова. Деякі співробітники міліції також наполягали на цьому. Але я відмовилася, тому що це неправда!\" — йдеться у пояснюваній записці Гоженкової за 5-те лютого 2009-го року.

Студентка пояснює, що звернулася в прокуратуру, бо боїться Кислова і побоюється за свою безпеку, своїх рідних і близьких. А надто, що 4-го лютого його звільнили. За словами дівчини, він відразу почав телефонувати їй та вимагати зустрічі, намагаючись здійснити на неї тиск.

А наостанок дівчина наполегливо попросила: \"Прошу представників преси не втручатися у хід розслідування і спиратися на достовірну інформацію\".

Як зазначає газета, неофіційні джерела у МВС не виключають, що заява батька Насті була зроблена під впливом самого Бектурсунова. Нібито Геннадій Гоженков приходив у редакцію однієї з газет і казав там зовсім інше, але потім змінив свої свідчення на протилежні.

Цікаво, але злі язики з оточення Казбека Бектурсунова, кажуть, що раднику Черновецького довелося непогано розщедритися, аби Гоженкова у супроводі батька дійшла до прокуратури і \"зняла\" з нього звинувачення у розбещенні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-02-2009 10:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100