20.05.2024 03:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Ющенка сказали Луценку не заговорюватися

На останній розширеній колегії МВС, що відбулася 6 лютого під головуванням міністра внутрішніх справ Юрія Луценка за участю першого віце-прем\'єра Олександра Турчинова, прозвучали небезпечні для суспільного настрою заклики.

Про це заявив заступник глави секретаріату президента Ігор Пукшин, повідомляє прес-служба глави держави.

\"Міністр внутрішніх справ, прогнозуючи проблеми з держбюджетом, зокрема виплатами зарплат працівникам МВС, закликав підлеглих латати дірки у бюджеті МВС за рахунок активізації збору штрафів на дорогах\", — зазначив Пукшин.

\"Знаходьте способи забирати наші гроші. На грані фолу, але робіть. Там наші зарплати\" — такі слова дозволив собі використати Луценко\", — звернув він увагу, наголосивши: саме такі висловлювання і можуть викликати громадське обурення.

\"Міністру Луценку слід пам\'ятати, що штрафи за порушення правил дорожнього руху були підвищені, передусім, для наведення порядку на дорогах, а не для поповнення фонду зарплат працівників ДАІ, тим більше, що половина зібраних штрафів спрямовується у місцевий бюджет\", — наголосив Пукшин.

\"Зараз дуже важливо не займатися профанацією президентської ініціативи, а завершити наведення порядку на дорогах, перейти на цивілізовані відносини \"водій-даішник\" та мінімізувати зловживання працівників ДАІ. Штрафи повинні стягуватися виключно у спосіб, визначений законом\", — наголосив Пукшин.

\"Водії не винні і не потрібно нікого ставити у \"стійло\", як образно висловлюється міністр. Потрібно робити свою роботу, а не шукати, як перекласти на інших свою відповідальність\", — звернув увагу заступник глави секретаріату президента.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-02-2009 13:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100