20.05.2024 02:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Дарницькому районі столиці жителі блокують незаконне будівництво

10 лютого з 7 ранку мешканці будинків за адресою вул. Анни Ахматової, 41-43, блокують в\'їзд техніки на будівництво.

Люди втомилися від обіцянок влади, котра не вчиняє жодних реальних кроків для зупинення будівництва, повідомляє громадська ініціатива \«Збережи старий Київ\».

Мешканці будинку продовжують відстоювати своє право на життєвий простір попри шалений юридичний, фізичний та моральний тиск.

За словами активістів, протистояння забудовника (Дарницької райдержадміністрації) та мешканців, що відзначилося неодноразовим побиттям \"охоронцями\" жінок та пенсіонерів, набуває обертів.

У відповідь на судовий позов місцевих мешканців з приводу порушення забудовником благоустрою забудовник подав зустрічний позов на 3 мільйони гривень проти активістів ініціативної групи.

Окремий позов на 5 тисяч гривень було подано проти одного з місцевих мешканців (пенсіонера та героя Радянського Союзу), за начебто розбите ним скло у машині представника забудовника.

Намагаючись захистити свої права, місцеві мешканці створили орган самоорганізації населення, питання реєстрації якого мало розглядатися на засіданні Київради, однак за наявною інформацією, це питання було знято з порядку денного.

За словами активістів, київська влада вкотре доводить, що переслідує інтереси забудовників, а не громадян. Так само на боці забудовника стоїть і міліція, яка не перешкоджає людям забудовника бити громадян.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-02-2009 15:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100