20.05.2024 01:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Черновецький створює власну агітаційну мережу

Міський голова Леонід Черновецький ініціює створення нового комунального підприємства \"Муніципальна пошта Києва\".

Відповідний документ депутати Блоку Черновецького та ГАКу схвалили напередодні на засіданні постійної комісії Київради з питань охорони здоров\'я та соціального захисту, повідомляє прес-служба БЮТ.

За словами заступника голови комісії депутата БЮТ Володимира Кобєлєва, формальним приводом для створення цього чергового комунального підприємства стало те, що деякі листоноші ніби-то не доносять частину пенсій \"улюбленим бабусям мера\", про що ті скаржаться у CALL-центр.

\"Щоправда,  розмір \"прихованих\" листоношами пенсійних грошей у точності збігається з обіцяною перед виборами мерською надбавкою. \"Мер всіх киян\" не знайшов нічого кращого, як звинуватити в цьому працівників Укрпошти, натомість звинувачувати йому треба самого себе\", — сказав Кобєлєв.

За його словами, задекларованою у проекті рішення метою створення КП \"Муніципальна пошта Києва\" є запровадження у місті системи надання поштових, соціальних та інших послуг населенню й підприємствам для забезпечення їхніх потреб та удосконалення соціального захисту громадян.

\"Що насправді ховається за цими соціально красивими словами мера? Пошту у \"вільний від роботи час\" тепер розноситимуть двірники. Мовляв, це допоможе заощадити на утриманні відокремленого персоналу. Проте ніхто не порахував, скільки листонош залишаться без роботи. До того Черновецького явно не цікавить безпечність доставки пенсій до його \"любих бабусь\", адже недарма за всеукраїнськими законами напад на листоношу карається більш жорстко, ніж напад на двірника\", — додав бютівець.

Кобєлєв відзначив, що представники КМДА не змогли пояснити депутатам, за рахунок чого щомісяця вдвічі зростатиме дохідність нового КП, хоча доставляти пенсії там пообіцяли аналогічно нині діючим правилам Укрпошти — 0,78 % від суми пенсій.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-02-2009 14:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100