20.05.2024 01:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ротація від Тимошенко — це «очищення» уряду від високопрофесійних фахівців та українських патріотів

Конгрес Українських Націоналістів висловлює протест з приводу намагань прем’єр-міністра Ю.Тимошенко під виглядом ротації Кабінету міністрів усунути з посад віце-прем’єр-міністра України з гуманітарних питань Івана Васюника, міністра освіти і науки Івана Вакарчука, міністра культури і туризму Василя Вовкуна та міністра юстиції Миколу Оніщука. Головною метою такої ротації є «очищення» уряду від високопрофесійних фахівців, українських патріотів, які відстоюють інтереси української нації та держави.

Діяльність саме цих міністрів в уряді спрямована на підвищення рівня української освіти, відродження національної культури та духовності, очищення суспільства від залишків комуністичного тоталітарного режиму, забезпечення належного порядку в правовому полі держави.

Таким чином, довівши економіку країни до глибокої системної кризи, Ю.Тимошенко приступила до руйнації освіти, культури, духовності та правових засад у державі, що становить безпосередню загрозу для національних інтересів країни.

Не викликає жодного сумніву, що наміри прем’єр-міністра усунути з посад патріотично налаштованих міністрів продиктовані Кремлем, підтримкою фракції комуністів у ВР та внутрішніми ідеологічними переконаннями самої Ю.Тимошенко.

Дії глави уряду вкотре підтверджують, що заради здобуття президентської посади і досягнення, під патронатом і за сценаріями Москви, повного контролю над країною, вона готова до будь-яких авантюрних кроків.

Конгрес Український Націоналістів рішуче засуджує наміри прем’єра та звертається до Президента України В.Ющенка, Голови Верховної Ради України В.Литвина, народних депутатів та українського народу стати на захист національних інтересів України і не допустити реалізації чергових злочинних намірів прем’єра Юлії Тимошенко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-02-2009 14:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100