20.05.2024 00:06 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Черновецький вирішив заробляти на салютах

Столична влада вирішила, що салютувати треба лише за правилами, тож у місті планують облаштувати спеціальні майданчики для запуску феєрверків.

Програма міської влади передбачає їх створення у всіх районах столиці, а тих, хто наважиться порушувати, притягуватимуть до адміністративної відповідальності.  

Як повідомляє ТРК \"Київ\", мета такого нововведення — убезпечити киян від прикрих наслідків використання піротехніки.

Місця для салютів будуть чітко визначеними та прописаними у відповідному положенні. Орієнтовний перелік майданчиків для салютів склали в управлінні надзвичайних ситуацій.

За словами заступника начальника ЦЗГ ГУ МВС у Києві Наталі Сторожик, спеціальна комісія Київради обстежила 10 районів і попередньо визначила 79 місць для любителів піротехніки.

\"Усі майданчики проінспектували столичні МНС-ники. Тепер ці земельні ділянки передадуть до \"Київзему\", аби встановити їхніх власників. З ними домовлятимуться про механізм відшкодування. Вимоги до загального вигляду майданчиків розроблятимуть спільно з головархітектурою\", — сказала Сторожик.

За словами начальника ГУ з питань надзвичайних ситуацій Віталія Пшеничного, запускати салюти з облаштованих майданчиків можна буде за невелику платню.  

Проект рішення про створення майданчиків для салютів мають ще розглянути депутати Київради.

Щойно його ухвалять, порушника, який запускатиме феєрверки не у передбачених для цього місцях, правоохоронці притягуватимуть до адміністративної відповідальності та стягуватимуть штраф.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-02-2009 15:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100