20.05.2024 02:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Лавринович розкритикував комуністку Тимошенко

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Лавринович вважає, що посада першого віце-спікера стала предметом торгу між фракціями БЮТ та КПУ перед голосуванням за кадрові питання.

Про це він сказав в інтерв’ю УНІАН.

\"У людей проблеми, вони ніяк не можуть сторгуватися, щоб розрахуватися з комуністами, яким мало пільгових підходів по обленерго, які їхнім спонсорам надаються, мало їм посад у виконавчій владі, їм ще треба ця посада\", — зазначив Лавринович.

На його думку, \"уряд змушений розраховуватись із своїми асоційованими учасниками коаліції в такий спосіб, скільки без голосів фракції КПУ в них, очевидно, не виходить рішення по зміні складу Кабміну\".

\"Все це досить примітивно, просто, ясно і цинічно\" — зазначив перший віце-спікер.

За його словами, все це робиться перед можливим завтрашнім голосуванням за кадрові ротації в уряді.

Лавринович переконаний, що фракція Партії регіонів \"не буде вітати таку пропозицію, оскільки вона не підтримує підходи, які суперечать як попереднім українським рішенням, так і рішенням ПАРЄ\".

\"Якщо говорити про підхід політичної толерантності, то він тут не співпадає з тими підходами, які демонструються фракцією БЮТ\", — додав він.

На запитання, чи можливе блокування трибуни фракцією Партії Регіонів в разі винесення даного питання на розгляд парламенту, Лавринович зазначив, що \"конкретних рішень з цього питання не приймалося\".

Як відомо, раніше депутати від БЮТ Ольга Боднар та Сергій Подгорний зареєстрували у парламенті нову постанову про звільнення першого віце-спікера.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-02-2009 18:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100